Üniversiteler rapor kabul ediyor mu?
Madde 6- (1) Ara sınavlarda ve final sınavlarında, Devlet Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri, Aile Sağlığı Hekimlikleri ve İEÜ Hekiminden alınacak sağlık raporları geçerli kabul edilmektedir.
Atılım geçme notu kaçtır?
Başarılı ve başarısız öğrenciler: (1) Genel not ortalaması ve yarıyıl not ortalaması en az 2,00 olan önlisans/lisans öğrencileri başarılı sayılırlar.
Atılım Üniversitesi dünyada kaçıncı sırada?
Atilim University (Atilim University) sıralamaları Atilim University 601 numaraya yerleşti. Ekim 2024: URAP General Ranking Turkish Universities yayımı. Sıralama numarası 69. Ekim 2024: THE World University Rankings yayımı.
Atılım’ın sahibi kim?
Yalçın Zaim halen Atılım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Yalçın Zaim Fransızca ve İngilizce dillerini bilmektedir.
Üniversitede sınav için rapor geçerli mi?
Soru:Pazartesi ve Cuma arası rapor aldım. Ancak Perşembe kendimi iyi hissettiğim için sınavlarıma girdim, sınavlarım geçerli sayılır mı? Cevap:Raporlu olduğunuz tarihler arasında herhangi bir sınava girerseniz geçersiz olur.
Üniversite öğrencisi kaç gün rapor alabilir?
Öğrenci devamsızlık süreleri özürsüz (raporsuz) olarak 10 gün, özürlü (raporlu) olarak 20 gün olmak üzere toplamda 30 gündür. Ancak bazı özel durumlarda bu süre 60 güne kadar uzayabilir.
Atılım iyi bir üniversite mi?
Atılım Üniversitesi başta araştırma olmak üzere, birçok kriterin esas alındığı uluslararası sıralamalarda son üç yıldır üst üste yer alarak iddiasını ortaya koymuştur. Atılım Üniversi- tesi sıralamalarda ülkemizdeki vakıf üniversiteleri arasında ilk dört arasında yer almakta- dır.
Atılım yıllık kaç TL?
2024-2025 Akademik Yılı Öğretim Ücreti Tablosu (Yeni Kayıt YKS)FakültelerÖSYM İndirimi (%)Öğretim Ücreti (TL) (%10 KDV DAHİL)Tıp – İngilizce Hazırlık ProgramıÜcretli575.000Tıp – İngilizce Hazırlık Programı25431.250Atılım Meslek YüksekokuluMahkeme Büro Hizmetleri50195.
Atılım Üniversitesi kalınca burs kesilir mi?
(5) Burslu olduğu öğretim döneminde burs için gerekli şartları kaybeden ve performası yeterli olmayan, toplantılara, antrenmanlara, maçlara, yarışmalara vb. katılmayan öğrencilerin bursları sona erer. (1) Maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaçlı öğrencilere verilen burstur.
Atılım okulları kimin?
Atılım Üniversitesi, 1996 yılında Ankara’da Atılım Vakfı tarafından kurulmuş, kamu tüzel kişiliğini haiz bir vakıf üniversitesidir.
Atılım Üniversitesi’ni kim kurdu?
Atılım VakfıAtılım Üniversitesi / Kurucusu
Atılım Erasmus var mı?
Öğretim Görevlisi ve 3 Araştırma Görevlisi mevcuttur. Bunun yanında her dönem ihtiyaç doğrultusunda alanında uzman yarı zamanlı akademisyenler görev yapmaktadır. Erasmus kapsamında yurt dışı başka bağlantınız var mı? Atılım Üniversitesi Erasmus+ Değişim Programı kapsamındadır.
Orhan Zaim kimdir?
10 Mart 1959’da Artvin Şavş’ta doğdu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini Bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümünde Yüksek Lisans Ve Doctora Yaptı. İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük Ve Genel Başkan Yardımcılılığı Görevlerinde Bulundu.
Atılım Üniversitesi hangi banka?
İş Bankası Bankamatik (ATM) * Kurum Adı : “Atılım Üniversitesi” seçilir. * Sorgu Tipi : TC Kimlik Numarası / Öğrenci Numarası / Aday Öğrenci Numarası bilgilerinden biri girilir ve ödeme ekranına geçilir.
Atılım Murat kimdir?
Atılım Murat, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi.
Raporlu öğrenci sınava girebilir mi?
Raporu kabul edilen öğrenciye sadece giremediği ara sınav sınavlar için özür sınav hakkı verilir. Öğrenci raporlu olsa bile kendisine, yarıyıl sonu, bütünleme ve mezuniyet sınavları için mazeret sınav hakkı verilmez.
Üniversitede kaç saat devamsızlık hakkı var?
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından 3 kredilik derslerde 12 ders devamsızlık hakkı belirlenmiştir. Başka bir deyişle 13. saat derse gelmeyen öğrenci kalır. 12. saat ise sınırdır.
Üniversiteye sağlık raporu nasıl verilir?
Türkiye’deki tüm devlet hastaneleri öğrenci kaydı için geçerli sağlık raporu verebilir. Raporu almak için öncelikle aile hekiminize veya herhangi bir devlet hastanesine başvurmanız gerekir. Hekim tarafından gerekli muayeneler yapıldıktan sonra sağlık raporunuz düzenlenir.
Tek seferde en fazla kaç gün rapor alınır?
En fazla 40 gün kadar rapor alınabilir. Uzman doktordan alınacak raporlar ise tek seferde 10 günlük alınabilir. Hastalığın devamı durumunda devam niteliğinde ikinci 10 günlük rapor alınabilir.